51.7606121 19.4625321

UpMenu

Pokaż kontakt e-mail, www
Poproś o ofertę
Umów spotkanie

ul. Sienkiewicza 85/87Łódź

Zadzwoń i poinformuj Firmę, że dzwonisz z nf.pl

lub podaj numer telefonu i poczekaj na kontakt od firmy

O nas

Misja Jesteśmy innowacyjną firmą informatyczno doradczą. Pomagamy sprzedawać i zwiększać sprzedaż w restauracjach. Robimy to dzięki
rozwiązaniom informatycznym i znajomości rynku gastronomicznego (HoReCa), na którą składa się wiedza o problemach i potrzebach
restauracji oraz oczekiwaniach ich Klientów. Dlaczego jesteśmy potrzebni Nasza firma wspiera i edukuje rynek gastronomiczny,
pomaga restauracjom i czyni je lepszymi, dostarczając dobrych rozwiązań. Prowadzenie restauracji to skomplikowany proces - jak
każdy biznes. Restauracja potrzebuje dobrego biznesplanu, strategii, musi znać swoich Klientów i rynek, na którym działa. Nie
bez znaczenia pozostają również odpowiednie działania i narzędzia marketingowe. Mocno stawiamy na zespół! słuchanie Klientów ciągły
rozwój, poszerzanie kompetencji i wiedzy eksperckiej nieustanne doskonalenie (kaizen) eksperymenty, badanie i mierzenie wskaźników
(measure anything) pracę w cyklach: tworzenie - pomiar - uczenie się (lean startup) innowacje spotkania i rozmowy będące motorem
innowacji (networking) szacunek i zdrowe relacje oparte na zaufaniu. Staramy się, aby praca dawała satysfakcję, a firma była przyjaznym
miejscem zarabiania pieniędzy i kuźnią rozwoju. Produkt Głównym produktem firmy jest program gastronomiczny UpMenu. UpMenu to
wszystko, czego potrzebuje Twoja restauracja, aby uruchomić sprzedaż przez Internet oraz zwiększać ją i budować lojalność,
prowadząc odpowiednie działania marketingowe. Oprogramowanie dostarczane jest jako usługa (SaaS) w modelu abonamentowym. Lokale
gastronomiczne, które wdrażają UpMenu dają swoim Klientom możliwość zamawiania przez Internet bezpośrednio ze strony www restauracji.
Otrzymują też szereg rozwiązań i narzędzi do tworzenia bazy Klientów i badania ich opinii, budowania lojalności czy monitorowania i zwiększania sprzedaży. Produkt skierowany jest do wszystkich restauracji bez względu na ich wielkość czy rodzaj oferowanych posiłków.