50.058619 19.945457

Kontakt do Zakładu Produkcyjnego

Pokaż kontakt e-mail, www
Poproś o ofertę
Umów spotkanie

Rajbrot 470Centrum

Zadzwoń i poinformuj Firmę, że dzwonisz z nf.pl

lub podaj numer telefonu i poczekaj na kontakt od firmy

O nas

Wędliny i garmażerkaprodukowane we
własnej masarni w miejscowości Rajbrot w
Małopolsce można otrzymać w sklepach firmowych oraz franczyzowych
pod szyldem Bacówka towary tradycyjne oraz w dobrych sklepach i
delikatesach w rejonie południowej Polski. Wędliny z
tradycyjnej wędzarni, domowe, ręcznie robione pierogi, krokiety,
naleśniki i przetwory prosto ze spiżarni to znak rozpoznawczy
sklepów. Wszystkie produkty przygotowujemy wedle starych, dobrze
sprawdzonych receptur. Smak i aromat naszych wędlin to przede
wszystkim wysoce selekcjonowane mięso wieprzowe, cielęce i
wołowepeklowane z dodatkiem naturalnych przypraw oraz
odpowiednio wędzone – dymem olchowym, bukowym lub jałowcowym. W
swej ofercie mamy produkty bezglutenowe oznaczone
specjalnym znakiem oraz rarytasy dla naszych najmłodszych m.in.
parówki cielęce .Produkty firmy Bacówka są
zdobywcami prestiżowych nagród i wyróżnień:
PERŁA 2012 Nasze
Kulinarne Dziedzictwo–Smaki Regionów - Produkt Regionalny
- Pas ztet z dziczyzny
Medal Targów Smaki Regionów 2012
-
Szynka naturalna Doceń
polskie 2012
– Pierogi swojskie AGRO POLSKA i
AGRO POLAND-EURO QUALITY 2012 -
Pasztet odświętny z
żurawiną oraz Parówki cielęce Doceń polskie 2011 –
Swoja ze słoja PERŁA 2011 Nasze Kulinarne
Dziedzictwo–Smaki Regionów -Produkt Regionalny -
szynka długodojrzewająca Brawuś z kómory . I miejsce
„Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki
Regionów”
2010 oraz
Grand Prix i I miejsce w konkursieMałopolski
Smak
2010 –szynka długodojrzewająca Brawuś z
kómory . Najlepsze w Polsce 2010-
Zadek po pańsku Polski Producent Żywności
2009 – szynka Szołdra Grand Prix w konkursie
Małopolski Smak 2009 – Zadek po pańsku I
miejsce w konkursieMałopolski Smak
2007 – Bocuś bacowski Nasze produkty klasy
Premiumnie zawierają
ulepszaczy i chemicznych wzmacniaczy smaków.
Z 1
kg mięsa otrzymujemy ok. 70 dkg wyrobu.

więcej informacji»